Ένα νέο οικιστικό project στο Μαρούσι με την υπογραφή της WEALTHAVENUE PLC

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου WEALTHAVENUE PLC υπέγραψε την τρίτη συμφωνία ανέγερσης οικοδομής και πρόκειται για ένα οικιστικό έργο στο Μαρούσι στην Αττική στην οδό Π. Κυριακού 200 μέτρα από το σταθμό μετρό της γραμμής 1 “Μαρούσι”.
 
Πρόκειται για μία περιοχή με ιδιαίτερη ζήτηση η οποία αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους αγοραστές/επενδυτές.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι περίπου 600.000 ευρώ ο οποίος αφορά την δόμηση 280 τμ και θα υλοποιηθεί μέσω της κοινοπραξίας που οργανώθηκε από την WEALTHAVENUE και η οποία περιλαμβάνει ιδία κεφάλαια της όπως και κεφάλαια συνεπενδυτών της.

Αυτό είναι το τρίτο επενδυτικό έργο που ξεκινά η WEALTHAVENUE  από μια σειρά έργων που προετοιμάζονται εδώ και μήνες και είναι προ των πυλών οι υπογραφές και η ανακοίνωση τους καθώς και το δεύτερο έργο της εταιρείας στην Αττική.

Ο κ. Αλέξιος Βανδώρος CEO της εταιρείας αναφέρει “αυτό το έργο αποτελεί για μας ενα σημαντικό milestone καθώς είναι το τρίτο έργο ανέγερσης κατοικιών που υπογράφουμε μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων και το οποίο βρίσκεται σε μια απο τις καλύτερες εμπορικά περιοχές της Αθήνας, επίσης επειδή χρειάστηκε να περάσουμε διάφορα γραφειοκρατικά και όχι μόνο εμπόδια αλλά τελικά φτάσαμε στην επιθυμητή συμφωνία καθώς και γιατί είναι ένα έργο που γίνεται σε κοινοπραξία με σημαντικούς επενδυτικούς εταίρους από τον χώρο των κατασκευών και της ενέργειας… τα καλύτερα είναι μπροστά!”

Leave a comment